Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gran Turismo Sport

Polyphony er langsomt ved at skrue ned for støtten til Gran Turismo Sport

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gran Turismo Sport udkom efter en lang udviklingsperiode i 2017, og selvom tallene til at starte med ikke så så betryggende ud, så har udvikleren Polyphony vendt udviklingen, og i dag må spillet siges at være en succes. Men der findes også mange der går og venter på Gran Turismo 7, og er der nogen indikation om hvornår mon det udkommer?

Ja, måske, for for nylig kunne seriens skaber, Kazunori Yamauchi, skrive via Twitter, at dette års opdateringer kommer til at være "modest", og det er både i størrelsesorden og i volumen. Det kunne betyde at Polyphony nu har rykket størstedelen af deres udviklingskræfter over på et andet projekt.

Flere rygter har tidligere peget på at Gran Turismo 7 kommer til at være klar til PS5-lanceringen, men vi må vente til at Sony løfter sløret for at høre mere.

Gran Turismo Sport

Relaterede tekster

Gran Turismo SportScore

Gran Turismo Sport

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Vi har ventet længe på at se hvordan Gran Turismo-serien ville klare sig på PlayStation 4. Nu er Sport endelig ankommet, og Claus anmelder...Indlæser mere indhold