Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars: Knights of the Old Republic

Schreier: "Et nyt Knights of the Old Republic kommer ikke til at ske under EA"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rygterne har svirret omkring en række forskellige Star Wars-projekter i løbet af de sidste par måneder, og blandt dem var det måske mest spændende enten et remake eller en efterfølger til det højt elskede Star Wars: Knights of the Old Republic, som naturligvis blev udviklet af Bioware dengang.

Men dem der har krydset fingre for at dette var sandt kunne slukøret læse Jason Schreiers nyeste rapport om håndteringen af Star Wars-licensen hos EA, hvor han slår fast at der lige nu kun er to Star Wars-projekter i støbeskeen hos EA lige nu, nemlig en efterfølger til Star Wars Jedi: Fallen Order og EA Motives kommende spil.

Men er der alligeve et nyt Knights of the Old Republic på vej? Nej, det vil ikke ske under EA, siger Schreier. I et svar til en bekymret fan på Twitter skriver han følgende:

"Sorry, I just don't like to share things unless I'm 100% sure about them, and I'm still doing some reporting on the KOTOR rumor. I'll say this, though: if it's really happening, it's not at EA."

Så desværre, folkens. Det lader til at der kommer et Star Wars-spil fra Bioware. Eller noget Knights of the Old Republic-spil overhovedet.

Star Wars: Knights of the Old Republic

Relaterede teksterIndlæser mere indhold