Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Star Wars: Knights of the Old Republic

Guardians of the Galaxy-instruktøren afslører sit absolutte yndlingsspil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

James Gunn må siges at være blevet en af Hollywoods absolut største filminstruktører efter han leverede gigantiske successer i form af Guardians of the Galaxy og Guardians of the Galaxy Vol. 2. Lige nu er han ved at lægge sidste hånd på en ny Suicide Squad-film, så har samlet mere bevågenhed takket være hans involvering i projektet.

Men Gunn er også erklæret spilentusiast, og for nylig har han endelig afsløret hvad hans yndlingsspil egentlig er. I en række hurtige spørgsmål på Twitter (via GameRant) afslører Gunn at Star Wars: Knights of the Old Republic er hans absolutte favorit.

Siden Disney arbejder på en Knights of the Old Republic-filmtrilogi, så blev han efterfølgende spurgt om hvorvidt han ville være interesseret i at instruere en af dem, men her svarede han:

"No it doesn't really interest me as a filmmaker."

Klar i spyttet må man sige han er. Hvad er dit absolutte yndlingsspil?

Star Wars: Knights of the Old Republic

Relaterede teksterIndlæser mere indhold