Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Kingdom Hearts III

Der er to nye Kingdom Hearts-spil på vej

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kingdom Hearts III var på mange måder netop den afslutning mange fans har ventet så mange år på, men naturligvis har seriens skaber, Totsuya Nomura, slået fast tidligere at der er flere historier at fortælle i samme univers, og når nu spillet har solgt adskillige millioner eksemplarer, så ville det ikke være mærkeligt mere flere spil.

Og flere spil kommer der altså. I et interview med Dengeki PlayStation (via KH Insider) fortæller Nomura, at der er hele to nye Kingdom Hearts-projekter under udvikling. Desuden slår han fast at ét af disse afsløres "pretty soon".

Han kaldte disse to projekter for "games", så der er ikke tale om mere DLC, men der kan naturligvis være tale om en Switch-udgave, et mobil spin-off ligesom Kingdom Hearts: Dark Road eller lignende.

Kingdom Hearts III

Relaterede tekster

Kingdom Hearts IIIScore

Kingdom Hearts III

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

14 år efter det andet kapitel udkom, lander Kingdom Hearts III endelig i butikkerne. Lever det op til hypen?Indlæser mere indhold