Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Torchlight

Torchlight går som varmt brød

Bedste lancering for Runic nogensinde

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Xbox-versionen af Torchlight udkom i sidste uge, og er næsten øjeblikkeligt blevet et hit. Ifølge udvikleren Runic er salget gået så godt, at det på lanceringsdagen slog alle deres tidligere rekorder for salg på én dag.

"Det er bekræftede at vide at konsolspillere elsker denne genre lige så meget som os. Vi mener oplevelsen fungerer ret godt på sofaen", siger Runic-chef Travis Baldree.

Torchlight II er sat til at udkomme på PC i juli, og Runic har tidligere sagt at de vil elske også at udgive denne udgave på Xbox 360.

Torchlight

Relaterede tekster

0
TorchlightScore

Torchlight

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

Torchlight tog PC- og Mac-ejerne med storm. Nu er turen kommet til Xbox 360. Vi gav Emil et joypad i hånden og sendte ham på rov.

TorchlightScore

Torchlight

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Grotter skal udforskes, monstre skal besejres, erfaring skal indtjenes og magisk udstyr skal findes. Blichfeldt har været på eventyr i Diablo-fadernes nyeste spil...

Hent Torchlight gratis

Hent Torchlight gratis

NYHED. Skrevet af Lee West

Er du typen, der gerne vil købe spil digitalt og uden DRM-begrænsninger, så er du sikkert stødt på GOG.com. Siden, der tilbyder et hav af klassiske spiltitler, er om ikke...Indlæser mere indhold