Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
DayZ

DayZ-skaber arbejder på nyt "massive survival game"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ideen bag DayZ var engang enormt spændende, og det var da også der ledte millioner af spillere til at prøve den originale Early Access-version, som blandt andet designer og instruktør Dean Hall var med til at udgive. Men så gik årene, og det tog holdet ovre hos Bohemia Interactive næsten seks år at få spillet færdigt, og efterfølgende var det som bekendt fyldt til renden med fejl. Dette ledte os til at give det bare 3/10 i vores anmeldelse.

Men nu giver Dean Hall survival-genren et skud til. Hall har afsløret via Twitter, at sammen med en anden DayZ-veteran, nemlig Brian Hicks, så arbejder de nu på et nyt survival-spil, som de beskriver som "massive".

"Super excited to announce today is the FIRST DAY that I am back working with the amazing @Hicks_206. He has joined @rocketwerkz as our Executive Producer on our massive (unannounced) survival game. We are about to start a play test! Incredible to be back working with you again!"

Hvad synes du om DayZ?

DayZ

Relaterede tekster

DayZ - Xbox Game PreviewScore

DayZ - Xbox Game Preview

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

DayZ har taget springet til Xbox One i en Early Access version, og vi har kastet Sebastian ind i kampen for overlevelse op imod hjerneknaskende zombier og humørsvingninger.Indlæser mere indhold