Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Xcom: Chimera Squad

Xcom: Chimera Squad er en direkte efterfølger til Xcom 2 og ankommer i denne måned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ja, lige præcis den her havde vi ikke set komme. Stort set ud af det blå har udvikleren Firaxis Games løftet sløret for et nyt spil i deres Xcom-univers ved navn Xcom: Chimera Squad, der foregår som en narrativ efterfølger til det uhyre succesfulde Xcom 2, men som samtidig er anderledes end sine forgænger på en række områder.

Spillet foregår fem år efter begivenhederne i Xcom 2, hvor mennesket samarbejder sammen med aliens og alien/menneske-hybrider. Spilleren styrer derfor denne gang en række fikserede karakterer, snarere end at kreere sine helt egne. Hver af disse karakterer har deres egne distinkte evner, som kan bruges i samspil med hinanden.

Det hele foregår i City 31, hvor ondsindede kræfter vil ødelægge det samarbejde der eksisterer imellem aliens og mennesker.

Spillet udkommer allerede d. 24 april til PC, og herunder finder du den første trailer, samt en masse billeder.

Xcom: Chimera SquadXcom: Chimera SquadXcom: Chimera Squad
Xcom: Chimera SquadXcom: Chimera SquadXcom: Chimera SquadXcom: Chimera Squad
HQ
HQ

Relaterede tekster

3
Xcom: Chimera SquadScore

Xcom: Chimera Squad

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Firaxis vender, på overraskende vis, tilbage med et nyt Xcom-spil ud af det blå. Men bare rolig, de ved stadig lige præcis hvordan sådan et spil skal skæres.Indlæser mere indhold