Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
DayZ

Bohemia lukker officielt studiet bag DayZ

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det tog studiet hos Bohemia Interactive noget der ligner otte år at få udviklet og udgivet DayZ, og det kommer sågar efter at de havde store dele af spillets struktur allerede, da spillet er baseret på et mod til Arma-serien. Selv efter denne lange udviklingsperiode formåede spillet ikke rigtig at høste nogle synderligt flotte anmeldelser, og det er nu erstattet af andre, bedre spil på markedet.

Dette har nu ledt til, at studiet i Bratislava som har brugt al den her tid på at udvikle spillet, nu er blevet lukket. Dog holder Bohemia fast i, at de vil fortsætte med at støtte op om spillet. De skriver følgende på Twitter:

"We recently closed our Bratislava studio. It was a mutual decision between management and studio leads, and we want to thank all team members for their contribution. This decision won't affect the future dev. of DayZ."

Den originale instruktør på projektet, Dean Hall, afslørede for nylig at han faktisk arbejder på et nyt overlevelsesspil.

DayZ

Relaterede tekster

DayZ - Xbox Game PreviewScore

DayZ - Xbox Game Preview

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

DayZ har taget springet til Xbox One i en Early Access version, og vi har kastet Sebastian ind i kampen for overlevelse op imod hjerneknaskende zombier og humørsvingninger.Indlæser mere indhold