Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Project Cars 3

Project Cars 3 vil være "meget mere indbydende for nybegyndere"

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Project Cars 3 blev afsløret lidt ud af det blå for nylig, og selvom traileren ikke fortæller os alt for meget om hvilke nye features og ideer som Slightly Mad har i sinde at introducere, så ved vi allerede at de går i en lidt anden retning med dette tredje kapitel i serien - tilgængelighed kommer nemlig til at spille en langt større rolle.

I et interview med IGN fortæller producer Pete Morrish, at de her sigter efter at gøre spillet så tilgængeligt for nybegyndere som overhovedet muligt.

"We've gone to great lengths to make what we do and what we love about sim racing much more democratic. Much more welcoming; much more supportive."

Vi ved ikke helt om det er det folk leder efter i serien, men hvad synes du?

HQ
Project Cars 3

Relaterede tekster

8
Project Cars 3Score

Project Cars 3

ANMELDELSE. Skrevet af Daniel Andersen

Slightly Mad Studios er tilbage med endnu et kapitel i den respekterede Project Cars-serien, og Daniel har givet den fuld smadder.Indlæser mere indhold