Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Halo: Combat Evolved Anniversary

Spil Halo HD mod Reach-ejere

Samme motor, baner kan eksporteres

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Når jubilæumsudgaven af det første Halo, der opdaterer spillet med HD-grafik og online-understøttelse, udkommer senere i år, bliver det muligt at tæske dine kammerater i spillet over Xbox Live, selvom de ikke har købt det - sålænge de har et eksemplar af Halo: Reach stående på hylden.

Dan Ayoub fra 343 Industries har fortalt, at det bliver muligt at eksportere banerne fra Halo: Combat Evolved Anniversary, så de kan spilles gennem Halo: Reach, og at de også vil udkomme som DLC til sidstnævnte. Det skriver VG247.

"Vi besluttede at bruge Reach-motoren specifikt til Halo Anniversary, så folk kan spille på tværs af spillene, så hvis du har Reach og jeg har Anniversary, kan vi spille multiplayer sammen", siger han.

"Hvis du har Reach og ikke køber Anniversary - og hvorfor du ville lade være med det, ved jeg ikke - så kan du hente det som DLC. Men hvis du har Anniversary kan du installere banerne på din harddisk, og hvis du så har Reach-skiven i, kan du også spille multiplayer på Anniversary-banerne".

Halo: Combat Evolved Anniversary

Relaterede tekster

Halo: Combat Evolved AnniversaryScore

Halo: Combat Evolved Anniversary

ANMELDELSE. Skrevet af Emil Ryttergaard

For 10 år siden ændrede verden sig for mange gamere. Her udkom det oprindelige Halo: Combat Evolved på konsol og fungerede. Nu er det tid til genfødslen.

Halo vs Halo Anniversary

Halo vs Halo Anniversary

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Vi har sat de to udgaver af Halo op side om side. Hvis du vil se hvor mange forbedringer der gemmer sig i Halo Anniversary, så er det bare at kigge med her.Indlæser mere indhold