Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Marvel's Midnight Suns
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Bleeding Edge

   Kun lidt over 30 spiller Bleeding Edge på Steam

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Det er ikke alle gode spil der får den opmærksomhed de fortjener. Vi, og andre medier, gav eksempelvis Bleeding Edge en ganske fin anmeldelse tilbage i marts måned, men det lader i hvert fald ikke helt til at det gigantiske publikum der befinder sig på Steam har taget imod det med åbne arme.

   Efter en længere periode med faldende tal er Steam-versionen kommet dertil, hvor der er virkelig, som i virkelig få aktive spillere. Som det fremgår på Steam Charts så har der kun været 33 aktive spillere henover de sidste 24 timer.

   Det skal dog siges at spillets absolutte højdepunkt på platformen er 828 spillere, så det er ikke ligefrem fordi at det har været populært der engang.

   Tror du at det er fordi Bleeding Edge simpelthen ikke er så populært, eller er det fordi folk spiller det andetsteds?

   Bleeding Edge

   Relaterede tekster

   Bleeding EdgeScore

   Bleeding Edge

   ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

   Den endelige anmeldelse er endelig landet. Hvordan er Ninja Theorys kampspil så egentlig?   Indlæser mere indhold