Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA 12

FIFA 12 sælger 5 millioner

Stor popularitet online

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Årets udgave af FIFA er kommet rigtig godt fra start, kunne EA fortælle under deres investormøde i nat. Siden lanceringen sidste måned har spillet solgt fem millioner eksemplarer, og der er sammenlagt shippet næsten otte millioner eksemplarer til butikkerne.

Chief operating officer Peter Moore kunne også fortælle, at online-delen i FIFA 12 er blevet rigtig populær. Efter fire uger har spillet rundet 271 millioner online-kampe, hvilket er en stigning på over 105 procent i forhold til FIFA 11.

FIFA 12

Relaterede tekster

2
FIFA 12: UEFA Euro 2012Score

FIFA 12: UEFA Euro 2012

ANMELDELSE. Skrevet af Christofer Olsson - GR SE

Som opvarmning til årets store fodboldfest har EA Sports valgt at udgive sit mesterskabsspil som DLC-udvidelse. Vi fælder dom over det nye tiltag.

1
FIFA 12Score

FIFA 12

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Vi har givet Nintendo 3DS-versionen af FIFA 12 en tur gennem testmaskinen, og er overrasket over hvor mange kræfter EA har lagt i spillet. Læs anmeldelsen her...Indlæser mere indhold