Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Unit 13

Unit 13 til PSV

MAG-holdet med nyt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Hivs du er fan af Zipper Interactive, så er der godt nyt på vej til Sonys kommende håndholdte. Skaberne af blandt andet skydespillet MAG fortæller på Sonys europæiske PlayStation-blog, at de arbejder på et nyt tredjepersonsskydespil til PS Vita.

Unit 13

Unit 13 er navnet, og der bydes på "fast action og on-the-go gameplay" ifølge udvikleren selv. Måden de vil sikre at det kan lade sig gøre, er ved at lade spillets onlinedel være tilgængelig både med wifi og 3G. Så har du endnu ikke kunne se fordelen i at investere i den dyreste PSV, kan dette måske gøre udfaldet.

Unit 13Unit 13

Du vil som en ud af seks figurer kunne tackle hele 36 missioner fordelt på ni lokationer. Naturligvis vil du kunne spille co-op med vennerne og endda benytte din PS Vita til stemmechat. Zipper Interactive hæfter sig også ved, at der endelig er to analoge sticks på maskinen, mens de også lover at ville benytte Vitaens touch-skærme både for og bag på maskinen.

Unit 13

Forvent en udgivelse til lanceringen af PS Vita i februar 2012.

Unit 13
Unit 13

Relaterede tekster

Unit 13Score

Unit 13

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Lee tager på stealth-mission for at finde ud af, om holdet bag Socom og MAG kan levere godt gameplay og en fornuftig strategisk shooter med Unit 13 på PS Vita.Indlæser mere indhold