Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sekiro: Shadows Die Twice

Sekiro: Shadows Die Twice har solgt over fem millioner eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

FromSoftware er bare ret dygtige, det må man give dem. Selv hvis man ikke rigtig bryder sig om deres specifikke formular, så formår de, på tværs af serier, at levere spiloplevelser der både behager anmeldere og spillere, og de står efterhånden bag en perlerække af afgørende successer.

Blandt disse finder vi Sekiro: Shadows Die Twice, der for mange var Game of the Year sidste år, og som nu, efter lang tid, får nyt indhold. Men det er ikke alt, for Activision har også afsløret at spillet har ramt en ny milepæl.

I selvsamme opdatering hvor det afsløres at det nye indhold er ankommet, som kaldes "Additional Features Update", så fremgår det at spillet nu har solgt over fem millioner eksemplarer. Det er yderligere 1.2 millioner eksemplarer efter de 3.8 millioner som Activision afslørede var solgt i august 2019, omtrent fem måneder efter den originale lancering i marts.

Vi kan kun sige; godt gået!

Sekiro: Shadows Die Twice

Relaterede tekster

Sekiro: Shadows Die TwiceScore

Sekiro: Shadows Die Twice

ANMELDELSE. Skrevet af Søren Svanhof

En gammel, hengemt licens har fået langt mere end et nyt lag lak, og endnu et moderne Miyazaki-mesterværk er født.

9
Shinobi vs. Jedi

Shinobi vs. Jedi

ARTIKEL. Skrevet af Anders Baad Mai

To spil der ligner hinanden på mange aspekter - bortset fra deres sværhedsgrad. Hvor det ene spil har én, har det andet fire at vælge imellem.Indlæser mere indhold