Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Titanfall 2

EA vil endnu ikke udelukke et nyt Titanfall-spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det virker lidt som om, at Respawn Entertainment kommer til at have nok at se til i løbet af de næste par år. Naturligvis kører Apex Legends bare afsted, og der er en masse arbejde i at vedligeholde og opdatere spillet løbende. Samtidig med det ved vi at de arbejder på en efterfølger til Star Wars Jedi: Fallen Order. Så det efterlader ikke meget plads til Titanfall, vel?

Og der er jo heller ikke noget tredje kapitel under udvikling, men det kunne der komme i fremtiden. Om ikke andet slog EA's CFO Blake Jorgensen fast under deres seneste finansmøde, at serien kunne vende tilbage i fremtiden.

Dog blev det ikke til meget mere end et "fans may see Titanfall sometime down the road," og det ville da også give god mening at bringe serien tilbage i et eller andet omfang en gang ude i fremtiden.

Savner du Titanfall?

Titanfall 2

Relaterede tekster

Titanfall 2Score

Titanfall 2

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Respawn følger op på det fantastiske fundament med Titanfall 2, som stråler om kamp med sin forgænger.Indlæser mere indhold