Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Total War Saga: Troy

Total War Saga: Troy blev hentet over 7.5 millioner gange i løbet af det første gratis døgn

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ikke bare havde Epic Games købt eksklusivitet på Total War Saga: Troy, en praksis der er dukket på adskillige gange, men som heldigvis er blevet en mindre del af deres samlede forretningsstrategi, de tilbød også spillet til deres kunder ganske gratis i løbet af de første 24 timer på Epic Games Store.

Det er ret uhørt for den moderne spilbranche, mest fordi spillet ikke har nogen mikrotransaktioner eller videre monetarisering - det er udelukkende Epic der betaler Creative Assembly for at kunne lange spillet ud gratis. Og det må siges at være gået godt.

Eurogamer kan nemlig bekræfte, at i løbet af de 24 timer, så strømmede 7.5 millioner til for at downloade spillet. Spillet er desværre ikke gratis længere, men som et slags reklamefremstød er det sikkert ikke helt tosset.

Fik du hentet det?

Total War Saga: Troy

Relaterede tekster

7
Total War Saga: TroyScore

Total War Saga: Troy

ANMELDELSE. Skrevet af Kim Olsen

Det kunne have været så godt, men det er det ikke. Creative Assemblys seneste Total War-kapitel er ikke helt godt nok.

0
Total War Saga: Troy får snart multiplayer

Total War Saga: Troy får snart multiplayer

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Redaktionens egen hærfører Kim var ikke helt begejstret for det nye Total War Saga, men spillet opnåede dog alligevel mange downloads, da det blandt andet var gratis i 24...Indlæser mere indhold