Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
No More Heroes 3

No More Heroes er blevet skubbet ind i 2021

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det burde efterhånden ikke komme som nogen overraskelse for nogen, at spil løbende vil blive skubbet som følge af de forsinkelser, der er opstået via COVID-19. Nu er endnu en produktion blevet sat tilpas tilbage til at en forsinkelse er nødvendig, og det er No More Heroes 3.

Udvikler Grasshopper Manufacture har nemlig slået fast via en besked på Twitter, at spillet blevet forsinket som følge af udbrudet.

"All staff members at Grasshopper have been working as hard as possible on developing the game in hopes of releasing it in 2020, but the effects of the COVID-19 pandemic have unfortnuately proven to be a real boduy blow to our schedule, causing unforseen delays in development."

Det vides endnu ikke hvornår i 2021 at spillet udkommer.

HQ
No More Heroes 3

Relaterede tekster

0
No More Heroes 3Score

No More Heroes 3

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Grasshopper og Suda51's seneste actionbrag er ingen fiasko, men kommer næppe til fuldt ud at overbevise hverken nye eller gamle fans.Indlæser mere indhold