Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Gunk

Action-adventure spillet The Gunk bekræfter Microsoft-esklusivitet

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Svenske Image & Form har markeret sig som en af de mest interessante indieudviklere med deres succesfulde SteamWorld-serie, der for alvor slog igennem med SteamWorld Dig tilbage i 2013. Deres nyeste projekt The Gunk bryder dog med den tidligere formel, da det foregår uden for SteamWorld-universet og ikke er i 2D.

I stedet er der tale om et tredjepersons action-adventure, der udkommer eksklusivt til Xbox One, Xbox Series X og PC. Og netop eksklusiviteten til Microsofts platforme, har spillets game director, Ulf Hartelius, udtalt sig mere om til GamingBolt:

"Since making this game is such a big step for us we knew we wanted to find a strong partner and Microsoft had been excited about it since our earliest conversations."

Ulf Hartelius afviser også over for Gaming Bolt, at spillet ville komme til Playstation eller Nintendo Switch længere nede af vejen.

The Gunk udkommer i 2021.

The Gunk

Relaterede tekster

0
The GunkScore

The Gunk

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Image & Form afsøger nyt territorium, men resultatet lever ikke op til tidligere bedrifter.Indlæser mere indhold