Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Horizon: Zero Dawn

Horizon solgte næsten lige så meget som The Witcher 3 i løbet af sin første måned på PC

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Horizon: Zero Dawn startede sine dage som en PlayStation 4-eksklusiv titel, men løbende har Sony åbnet mere op for også at lancere på PC-platformen, og dermed ankom spillet til PC tilbage tidligt i august. Og det lader til at have været en god beslutning, for spillet har solgt mere end forventet - meget mere.

Til trods for at være snart tre år gammelt, så kan SuperData fortælle at spillet formåede at sælge estimerede 716.000 eksemplarer på PC-platformen i løbet af sin første måned på de digitale butikshylder.

Til sammenligning er det næsten lige så meget som The Witcher 3: Wild Hunt formåede på PC i løbet af sin første måned tilbage i maj 2015, og "significantly" mere end eksempelvis Assassin's Creed Odyssey har formået i 2018.

Desuden solgte Death Stranding cirka 477.000 eksemplarer i sin første måned.

Horizon: Zero Dawn

Relaterede teksterIndlæser mere indhold