Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
FIFA Street

Messi-bonus til FIFA Street

Allstar-hold med ved forudbestillinger

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

EA har i dag annonceret en Lionel Messi-bonus til alle, der forudbestiller det kommende FIFA Street. Gør man det, får man adgang til et særligt Adidas allstar-hold bestående af "12 af verdens bedste fodboldspillere", herunder selvfølgelig Messi selv.

Derudover er der også adgang til en særlig Lionel Messi Barcelona-bane, der skulle være "et område inspireret af gadefodboldspillere, der spiller i og omkring Plaça de Catalunya i Barcelonas historiske centru, og som Messi selv har været med til at designe".

FIFA Street udkommer som sagt til marts.

FIFA Street
FIFA Street
FIFA StreetFIFA StreetFIFA Street
FIFA StreetFIFA StreetFIFA Street
HQ

Relaterede tekster

8
FIFA StreetScore

FIFA Street

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Damholt

FIFA-serien siger midlertidigt farvel til grønsværen og goddag til gadens hårde asfalt. Vi satte Jonas til at prøve kræfter med FIFA Street. Læs anmeldelsen her.

FIFA Street

FIFA Street

PREVIEW. Skrevet af Jonas Damholt

Om få uger udkommer nyeste bud på et spil i FIFA Street-serien. Jonas Damholt har spillet en bunke kampe og fortæller om oplevelsen.Indlæser mere indhold