Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Spider-Man Remastered

Spider-Man Remastered indeholder boat people easter egg

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Insomniacs Spider-Man fra 2018 blev en bragende succes, men mange valgte også at kaste et kritisk og undersøgende øje på spillet grafik, efter at refleksionerne i en række vandpytter havde skabt et mindre drama.

Og der gik da ikke længe inden, at opmærksomme spillere opdaget en række sejlere i den yderste horisont, der tæt på lignende nogle, der var drevet ind fra PS1-ærean. Imsomniac har valgt at spille med på joken, for i den nye remaster af spillet til PS5, har de såkaldte "boat-people" fået en lille note påklistret.

"Did you miss us?" står der på en lille gul post-it klistret på de berygtede boat-people, der i øvrigt ligner sig selv af hele deres kantede storhed.

Noten blev opdaget af Reddit-brugeren SenoirTaco, og det ser da lovende ud, hvis det er den sans for detaljer, vi har i vente i , når Spider-Man Remastered bliver tilgængelig for os i Norden sammen med PS5 d. 19 november.

Spider-Man Remastered

Relaterede teksterIndlæser mere indhold