Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fall Guys: Ultimate Knockout

Fall Guys: Ultimate Knockout har nu solgt over 10 millioner eksemplarer på Steam

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det virker som om at der hvert år er plads til et par gigantiske indie-successer, der pludselig vinder indpas i populærkulturen, og bliver spillet af alle i en række uger, eller måneder. Untitled Goose Game, Stardew Valley, og i år Among Us og særligt Fall Guys: Ultimate Knockout.

Spillet blev et gigantisk, verdensomspændende hit med det samme som led af PlayStation Plus, men det betyder ikke at spillere på Steam ikke har kastet sig frådende over det også. Det er blevet bekræftet igennem et pressemøde ovre hos Unity, der snakkede med presse og investorer omkring de spil deres grafikmotor er blevet brugt i, at spillet har solgt over 10 millioner eksemplarer på Steam alene.

Dette kommer efter at spillet havde solgt syv millioner eksemplarer på platformen i august, som betyder at der så sandelig stadig bliver rykket mange eksemplarer på PC.

Udvikleren Mediatonic har masser af nyt indhold planlagt. Spiller du det stadig?

Fall Guys: Ultimate Knockout

Relaterede teksterIndlæser mere indhold