Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Cult of the Lamb
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Kingdom Hearts III

   Nomura: "Nyt Kingdom Hearts kommer nok først i slutningen af denne generation"

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Det var ganske forfriskende at høre tidligere på året, at instruktør Tetsuya Nomura allerede var gået i fuld gang med det næste Kingdom Hearts-kapitel, og at udviklingen faktisk skred frem. Nomura er notorisk kendt i branchen for at trække udviklingen i langdrag, og både Final Fantasy VII: Remake og Kingdom Hearts III var da begge et lille årti om at dukke op også.

   Men ak, selvom Nomura indikerede at dette næste projekt ville være anderledes, så er det stadig Nomura vi taler om. I et interview med Dengeki fortæller han nemlig, at vi nok først skal forvente at se dette Kingdom Hearts-spil i slutningen af den generation vi netop er gået ind i.

   Det er vagt, ja, men generationer plejer at tage mindst fem år, og på det seneste er det nok snarere syv år.

   Det er nok ikke ligefrem det som fans af serien havde håbet på, men i det mindste høstede Kingdom Hearts III flotte anmeldelser, så måske bliver det næste ventetiden værd?

   Kingdom Hearts III

   Relaterede tekster

   Kingdom Hearts IIIScore

   Kingdom Hearts III

   ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

   14 år efter det andet kapitel udkom, lander Kingdom Hearts III endelig i butikkerne. Lever det op til hypen?   Indlæser mere indhold