Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
World of Warcraft: Shadowlands

WoW-vetaran forlader Blizzard fordi han er utilfreds med spillets tilstand

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Lige om lidt ankommer World of Warcraft: Shadowlands, som tilsyneladende er den mest forudbestilte udvidelse spillet nogensinde. Der er altså mere liv i World of Warcraft, men det betyder ikke at spillets originale designere er glade for den retning spillet er blevet taget i.

PC Gamer kan eksempelvis fortælle at Chris Kaleiki, der har brugt 13 år af sit liv hos Blizzard som designer på World of Warcraft, har forladt studiet. Han stod blandt andet for at designe Monk-karakterklassen, og har været med til at skabe rammerne for PvP i mange år.

I en Youtube-video på hans personlige kanal fortæller han mere om hans afsked med studiet, og han kan åbenbart ikke lide den retning de er på vej i.

"I think in a virtual world, in an MMO, really the players are the story. We focus a lot, too much on the extrinsic, rather than the intrinsic gameplay. I feel there's too much focus on these progression systems. And instead, I think we should really focus on the core features of the game, like the guild system."

Er du enig med Kaleiki?

World of Warcraft: Shadowlands

Relaterede teksterIndlæser mere indhold