Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Call of Duty: Modern Warfare

PS5-version af Call of Duty: Modern Warfare dukker op på PSN

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Du kan naturligvis spille Call of Duty: Black Ops Cold War på Xbox Series X og PlayStation 5, hvor der findes en dedikeret next-gen version til disse platforme, men hvad nu hvis man gerne vil blive ved med at spille Call of Duty: Modern Warfare fra sidste år?

Der er allerede blevet introduceret en opdatering på Xbox, der gør det muligt at spille i op til 120fps på maskinen, men PS5-versionen sidder stadig fast på 60fps. Men det kunne måske ændre sig i fremtiden. En Reddit-bruger opdagede nemlig en fejl på PlayStation Network, der gjorde at han kunne få adgang til en PS5-version af spillet, altså en version dedikeret til den platform.

Det var dog kun kortvarigt, og kun på den nordamerikanske PSN-platform, men det kunne tyde på at Activision har en plan i støbeskeen.

Spiller du stadig Call of Duty: Modern Warfare?

Call of Duty: Modern Warfare

Relaterede tekster

Call of Duty: Modern WarfareScore

Call of Duty: Modern Warfare

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Vi rejste hele vejen til Los Angeles for at bruge flere dage med denne nyfortolkning af Modern Warfare, og nu er vi klar med en dom.Indlæser mere indhold