Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Persona 5

Persona-holdet har "exciting plans" for næste års jubilæum

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Revelations: Persona udkom til PlayStation i 1996, og den opmærksomme læser vil derfor kunne regne ud, at det næste år er seriens 25 års jubilæum. Den samme opmærksomme læser vil måske kunne regne ud, at det selvfølgelig, som vanen er i branchen, skal markeres på en eller anden måde.

Men den læser der endvidere kan regne ud, præcist hvordan jubilæet vil blive markeret, ja, det må meget gerne kontakte redaktionen, for der er tilsyneladende noget i vente.

Persona 5 Royal fik tildelt en pris ved "PlayStation Awards 2020 Japan Asia", og i den forbindelse udtalte spillets producer og instruktør Kazuhisa Wada følgende, skriver Persona Central:

"As next year is the 25th anniversary of the Persona series, we have many exciting plans which we hope you will all enjoy."

Det seneste Persona-spil er Persona 5 Strikers, der udkommer i Vesten d. 23 februar 2021.

Persona 5

Relaterede teksterIndlæser mere indhold