Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Yakuza: Like a Dragon

Yakuza-serien kommer næppe til Nintendo Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Drømmer du om at se de yderst underholdende Yakuza-spil på Nintendo Switch? Så vil det nok være en god ide at dæmpe forhåbningerne en anelse. I hvert fald, hvis man skal læse betydning ind i seriens executive producer Toshihiro Nagoshis seneste kommentarer.

I en livestream på Youtube med Sega of Europe, udtaler han følgende om Nintendos populære konsol:

"I think even now the Nintendo platform is still a game console that is played by a wide range of age groups, but basically, I think it's hardware for kids and teens."

Nagoshi taler specifikt om udgivelsen af Super Monkey Ball til GameCube tilbage i 2001, så det giver mening at han vil fremhæve de aspekter, men det tegner nu alligevel ikke godt for fans, der måske havde håbet på at se Yakuza-serien til Switch, nu hvor den i år gjorde sin debut på Xbox.

Tidliger har Yakuza-seriens producer, Daisuke Sato, også udtalt sig om, at Switch næppe er en ideel platform for spillene.

Yakuza: Like a Dragon

Relaterede tekster

7
Yakuza: Like a DragonScore

Yakuza: Like a Dragon

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Yakuza-serien sætter tempoet ned og bliver et turbaseret rollespil. Der er dog stadig tale om mesterlig underholdning.Indlæser mere indhold