Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
World of Warcraft: Shadowlands

Pacifist når level 60 i World of Warcraft ved at plukke blomster

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ja, nogle nyhedsdage skal starte lidt blødt, så vi kan få en stille og rolig start på morgenen. Og hvis der er noget, der både er stille, roligt og blødt, så er det det, som World of Warcraft-spilleren Doubleagent har foretaget sig i Blizzards MMORPG. Hvor de fleste andre vælger sider i den evige krig, når de forlader startområdet Wandering Isle, så har Doubleagent valgt at spille helt pacifistisk. Med en "Pandaren monk" blev han på Wandering Isle og plukkede blomster i stedet.

Og gennem den aktivitet, er panda-munken nu nået til level 60, som er det højeste level en karakter kan stige til. Det afslører Doubleagent selv på Twitter. Han nævnte ikke, hvor mange blomster han har måtte samle, eller hvor lang tid det har taget ham, men herfra sender vi da probs for den idealistiske tilgang.

World of Warcraft: Shadowlands

Relaterede teksterIndlæser mere indhold