Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Starlink: Battle for Atlas

Ubisoft giver Starlink: Battle for Atlas væk

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Ubisoft holder "Ubisoft's Happy Holidays" i denne uge. Her tilbyder de alskens godter til spilglade fans frem til d. 18. december. De startede eventet med en Assassin's Creed Valhalla Rewards pack, som du stadigvæk kan nå at nappe.

Nu giver de også en gratis PC version af Starlink: Battle for Atlas Digital Edition. Du skal dog først have Ubisoft Connect på din PC.

"In Starlink: Battle for Atlas, you are part of a group of heroic interstellar pilots, dedicated to free the Atlas Star System from Grax and the Forgotten Legion", står der i beskrivelsen af spillet. Spillet kom originalt til PS4, Xbox One og Switch tilbage i 2018, og året efter fulgte en PC version.

Du kan nappe spillet her.

Starlink: Battle for Atlas

Relaterede tekster

4
Starlink: Battle for AtlasScore

Starlink: Battle for Atlas

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ubisoft kaster sig hovedkuls ud i toys-to-life med et spil hvor du skifter dele ud på dit rumskib. Spørgsmålet er så bare om det er sjovt.Indlæser mere indhold