Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Immortals: Fenyx Rising

Første DLC til Immortals Fenyx Rising lancerer tilsyneladende allerede i januar

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Immortals: Fenyx Rising har indtil videre været en pæn succes for Ubisoft med en række fine anmeldelser, og nu kommer dog snart nye eventyr i den farverige antikke verden.

Twittersiden PlayStation Game Size har spottet et opslag på Nintendo eShop, der melder, at den første DLC i spillets season pass, A New God, bliver tilgængeligt fra d. 21 januar. Samme bruger har også fundet en trofæliste, hvilket ofte er et tegn på at en lancering er lige oppe over.

I A New God drager Fenyx til Gudernes hjem Olympen, hvor der skal løses en række nye puzzles samt selvfølgelig uddeles bank til forskellige mytologiske monstre.

Ubisoft har planlagt i alt tre DLC-pakker til Immortals: Fenyx Rising.

Immortals: Fenyx Rising

Relaterede tekster

9
Immortals: Fenyx RisingScore

Immortals: Fenyx Rising

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Vi har svævet gennem skyerne i Immortals: Fenyx Rising, men når vi himlen, eller lider Ubisofts open world-eventyr samme skæbne som den stakkels Ikaros?Indlæser mere indhold