Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
PUBG: Battlegrounds

PUBG-efterfølger er åbenbart under udvikling til PC og konsoller

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Selvom PlayerUnknown's Battlegrounds fortsat er blandt de mere populære Battle Royale-spil, så er det blevet overhalet af eksempelvis Fortnite, og det til trods for at spillet faktisk stort set opfandt den formular som mange andre populære spil i dag bruger.

Men det lader til at udvikleren Bluehole nu sigter efter at tage kronen tilbage, og det sker via en traditionel efterfølger, der er under udvikling til PC, konsoller og mobiler. Det er i hvert fald hvad det koreanske medie, MTN, siger.

De har udgivet en artikel hvor de påstår at Bluehole er i fuld gang med en "authentic sequel" til spillet, og at spillet har været under udvikling i lang tid. Faktisk begyndte studiet bag at hyre folk ind til at udvikle spillet tilbage i maj 2019.

MTN siger dog også, at Brendan Greene, manden bag det originale spil, ikke er en del af projektet. Han arbejder i stedet på en ny IP i Amsterdam.

PUBG: Battlegrounds

Relaterede teksterIndlæser mere indhold