Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Pokémon Go

Pokémon Go omsatte angiveligt for $1.92 milliareder i 2020

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Man skulle umiddelbart tro, at nu hvor både social interaktion og bevægelse udenfor generelt har været drastisk nedsat og begrænset i 2020, så ville spil som Pokémon Go ikke klare sig bedre, men langt værre. Det er der dog intet der tyder på har været tilfældet. Tvært imod siger ny data at spillet omsætter for mange, mange hundrede millioner kroner.

SuperData har udgivet en skelsættende ny rapport om emnet, hvor tendenser og bevægelser i løbet af 2020 bliver analyseret, og her estimerer de, at Pokémon Go har omsat for omkring $1.92 milliarder i løbet af 2020.

Det placerer spillet på en femteplads, hvor det dog ligger efter Honor of Kings, Peacekeeper Elite, Roblox, og Free Fire, dog over League of Legends. Fortnite kommer ikke engang ind på top 10, selvom det dog omsatte for $1 milliard.

Spiller du stadig Pokémon Go?

Pokémon Go

Relaterede tekster

6
Pokémon GoScore

Pokémon Go

ANMELDELSE. Skrevet af Terje Mardon Kello

Pokémon Go har taget verden med storm, og nu kan vi endelig bringe en dom over det ultrapopulære spil.Indlæser mere indhold