Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

LIVE
HQ
logo hd live | Are You Smarter Than A 5th Grader
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Dansk
   Gamereactor
   nyheder
   Indiana Jones

   Insider mener ikke at Indiana Jones-spillet bliver Xbox-eksklusivt

   Abonner på vores nyhedsbrev her!

   * Påkrævet felt
   HQ

   Hverken Microsoft eller Bethesda har endnu fremlagt en klar plan for hvad Microsoft-købet af Zenimax kommer til at betyde for den enkelte forbruger, og her mener vi særligt om hvorvidt kommende Bethesda-storspil bliver konsoleksklusive til Xbox.

   For nylig afslørede Machine Games at de arbejder på et Indiana Jones-spil sammen med Lucasfilm Games, og én prominent og veletableret insider mener at der her er tale om en undtagelse.

   I en række beskeder på Twitter siger Klobrille, at dette lader til at være ét af de spil der er undtaget den generelle eksklusivitet, da spillets udvikling blev sat i gang før det egentlig køb af Zenimax.

   "A few random thoughts:
   - Open positions suggested a new Wolfenstein is in development at MachineGames as well and further than Indiana Jones
   - This is one of the "case-by-case" multiplatform games, maybe Game Pass
   - Very early in dev, getting the news out before the acquisition"

   Indiana Jones

   Relaterede tekster   Indlæser mere indhold