Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last of Us

En ny instruktør bliver en del af The Last of Us TV-serien

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

HBO har nu officielt været ude og annoncere, at de har fået en ny instruktør med på den forventede TV-adaption af den anmelderroste spilserie, The Last of Us. Ifølge The Hollywood Reporter er den ny-annoncerede instruktør, Kantemir Balagov, som instruerede den Oscar-nominerede, og Cannes-vindende film Beanpole (2019), samt den anmelderroste film Closeness (2017).

Beanpole er et drama, som fokuserer på to kvinder, som befinder sig i post-WWII Leningrad. Filmen blev anerkendt på flere internationale filmfestivaler, og Balagovs dystre æstetik, er muligvis også årsagen til, at HBO valgte netop ham som instruktør på projektet. Den mørke tone er passende til spillets fortælling, og passer eftersigende godt med forfatter og executive producer Craig Mazins stil. Mazin er ligeledes kendt for sin visuelle og tematisk dystre stil, som blandt andet kommer til udtryk i Chernobyl-serien.

Det var originalt intentionen, at Mazin skulle genforenes med Chernobyl instruktøren, Johan Rench, i samarbejde med mindst første episode, men på baggrund af planlægnings problemer, har Rench været nødt til at springe fra projektet, meddeler The Hollywood Reporter.

The Last of Us TV-serien fik officielt grønt lys i November sidste år, og spillets Creative Director og forfatter Neil Druckman, er ligeledes en del af forfatter-holdet og med til at producere serien som executive producer.

The Last of Us TV-serien er en del af et nyt initiativ fra Sony og sidste år i December annoncerede Sonys Formand og CEO Tony Vinciquerra, at studiet i øjeblikket er i gang med at udvikle syv TV-shows og tre film baseret på PlayStation franchises. Vinciquerra tydeliggjorde dog ikke, hvorvidt den kommende Uncharted film og The Last of Us TV-serien hørte under denne annoncering.

Der er stadig ikke annonceret en fast premiere dato for The Last of US TV-serien, men det er estimeret, at den kommer til at debutere sideløbende med The Walking Dead's finale sæson, som eftersigende skal udkomme i 2021 og 2022. Nu må vi se, vi glæder os i hvert fald meget, gør du?

The Last of Us
The Last of Us

Relaterede tekster

The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Click...click...click. Lyden af de muterede clickers er nøjagtig så ubehagelig, som den var for mig i sommeren 2013. Jeg har halvklamme håndflader, og det er ikke...Indlæser mere indhold