Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Indiana Jones

Studie bag Indiana Jones og Wolfenstein leder efter "forbrugervenlig" monetariseringsdesigner

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Takket være et glimrende tip fra én af Gamereactors brugere er vi blevet gjort opmærksomme på en finurlig, og muligvis bekymrende, udmelding fra Machine Games, der ikke bare arbejder på mere Wolfenstein, men nu også skal udvikle et nyt spil med selveste Indiana Jones i hovedrollen.

Netop som de løftede sløret for den første teaser til det projekt, lagde de nemlig et nyt jobopslag op for en "Monetization & Live Designer" op, der har til formål at "develop and manage the economy/monetization components to meet player expectations and creative directions."

Selve opslaget har særligt fokus på forbrugervenlighed, og de skriver blandt andet at denne designer skal "design game features that monetize and re-engage players in a consumer-friendly way."

Dette er en permanent position, og det slås ikke fast i opslaget om hvorvidt det er direkte relateret til hverken det nye Wolfenstein eller Indiana Jones.

Indiana Jones

Relaterede teksterIndlæser mere indhold