Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sea of Thieves

Sea of Thieves kan nu spillets i 120fps på Xbox Series X

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sea of Thieves er et ret pænt spil, men det skyldes ikke grafisk detaljegrad, men snarere kreativt design. Det gør dog spillet til en solid kandidat til afvikling i 120fps på Xbox Series X, og det er præcis det der nu sker.

I en ny trailer, der sætter fokus på nye og kommende tilføjelser til spillet, fremgår det at den nye Season One Update vil byde på en dedikeret 120fps indstilling på Xbox Series X.

Der er naturligvis ikke det hele, og du kan se al indholdet i traileren herunder.

Spiller du stadig Sea of Thieves?

HQ
Sea of Thieves

Relaterede tekster

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Microsofts seneste flagskib skorter ikke på charmen, men der er lig i lasten. Laursen er gået planken ud og står klar med en vurdering.

0
Sea of Thieves sejler til tops på Steam

Sea of Thieves sejler til tops på Steam

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Rares Sea of Thieves har for alvor fået vind i sejlene, efter at den dygtige kaptajn Jack Sparrow har sluttet sig til besætningen takket være udvidelsen A Pirates Life....Indlæser mere indhold