Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 lanceres til PS5 og Xbox Series X/S i næste måned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 er en kollektion af remake-versionerne af de højt elskede klassikere, og udkommer senere i næste måned til next-gen konsollerne, og Nintendo Switch senere i år.

Der kommer i next-gen versionen til at være to forskellige visuelle modes - én med 4K og 60 FPS, og en anden med 1080p og 120 FPS. Xbox Series S kommer dog til at være begrænset til 1440p opskaleret til 4K. Udover dette har Activision lover at der kommer til at være bedre lyssætning, dynamiske skygger, reflektioner og lensflares mm.

De spillere som allerede har købt den digitale version af spillet på PS4 og Xbox One kan opgradere til en next-gen samling for $10 mere. Samlingen inkluderer også en ny hemmelig skater, Ripper, retrogrej i Create-A-Skater mode, samt retro skins for Tony Hawk, Steve Caballero og Rodney Mullen. Hvis du er ejer af Digital Deluxe Edition kommer din opgradering ikke til at koste ekstra.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 er tilgængeligt for PS4, Xbox One og PC, med udgivelse for de næste generations konsoller d. 26 marts.

HQ
Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold