Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
God of War

God of War og Ghost of Tsushima er muligvis de næste PlayStation-titler som får en PC-udgivelse

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony udtalte for nyligt, at de med stor sandsynlighed ville begynde at udgive deres eksklusive titler til PC efter at have været udgivet til PlayStation konsollen i noget tid. Dette var en no-brainer beslutning for dem, og PC spillere har allerede haft muligheden for at spille Horizon Zero Dawn i noget tid, og i en ny annoncering fra en insider er ny information om de næste PC-ports kommet frem.

Twitter bruger 'CrazyLeaksOnATrain' - som måske ikke lige har det mest troværdige navn - har tidligere vist sig at have korrekt information om hans påstande. Både Epic Games Store eksklusive debut af Kingdom Hearts på PC, Ninja Gaiden remaster og Nioh 2's port til PC, blandt andet, og i brugerens seneste tweet mener han, at Bloodborne, Uncharted Collection, Ghost of Tsushima og God of War er på vej til PC.

Hvis det er sandt, kommer det til at være første gang nogensinde, at de PlayStation eksklusive titler God of War og Uncharted - nogle af Sony's største flagskibe - ankommer til en ekstern platform.

Er I spændte på at få lov til at spille Sony's ekskusive titler på PC?

God of War

Relaterede tekster

4
Vi anmelder God of War på PCScore

Vi anmelder God of War på PC

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Et af sidste generations absolut bedste spil overhovedet får nu endelig en PC-udgivelse. Vi anmelder PC-versionen specifikt her.

God of WarScore

God of War

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Ændringerne er mange, men ånden intakt i Santa Monicas storslåede og fuldstændig vellykkede genopdagelse af God of War.

4
Dette kræver God of War af din PC

Dette kræver God of War af din PC

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Nu er der ikke så lang tid til at PC-ejere endelig kan spille God of War, men det er jo et ret flot, og detaljeret, spil, så kommer det ikke til at kræve alverden af din...Indlæser mere indhold