Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Tales of Arise

Tales of Arise får sin første trailer i mere end ét år

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Tales of Arise blev annonceret tilbage ved E3 2019, og vi har ikke modtaget meget om spillet siden da, kun en enkelt trailer et par måneder senere ved Tokyo Game Show og det er det. Spillet er dog højt forventet og der har været meget hype omkring denne nye genopfindelse af Bandai Namco's 'Tales of'-franchise. Det er derfor også med glæde at fans nu endelig har modtaget ny information om spillet, og får lovet mere nyt i løbet af foråret.

Tales of Arise har to protagonister, en mand ved navn Alphen og en kvinde ved navn Shionne, som drager ud på en rejse sammen. Alphens verden, Dahna, er undertrykt og slaver af den teknologisk og magiske overlegne verden Rena, hvor Shionne kommer fra, og historien kommer med sikkerhed til at tage udgangspunkt i denne konflikt.

Udviklerne Bandai Namco har for nyligt udtalt, at spillet er i de sidste stadier af udvikling, så forhåbentlig får vi annonceret en udgivelsesdato snart.

Tales of Arise udkommer til PS4, Xbox One og PC, uden nogen information om den næste generation af konsoller, men mon ikke der nok skal komme mere om det senere. Her er traileren i hvert fald.

HQ
Tales of Arise

Relaterede tekster

4
Tales of AriseScore

Tales of Arise

ANMELDELSE. Skrevet af Martin Lindgaard Svane

Tales of Arise er det seneste skud på Bandai Namco's "Tales"-stamme, og sikke en farverig JRPG-blomst det er.

0
Tales of Arise får ny højstemt trailer

Tales of Arise får ny højstemt trailer

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Bandai Namco har hele to store JRPG-spil klar til lancering i de kommende par måneder. Om to uger lancerer det sci-fi-prægede Scarlett Nexus, og i starten af september...Indlæser mere indhold