Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Persona 5

Atlus' elskede Persona 5 er potentielt på vej til Xbox One og Xbox Series X/S snart

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Persona 5 har haft stort kommerciel og kritisk succes og det virker til at den succes kommer til at udvide sig fra Sony's PlayStation konsol til Xbox i fremtiden. Atlus står bag den succesfulde JRPG serie, og det giver godt mening at spillet udkommer på flere platforme for at nye større succes. Indtil videre har Persona serien været eksklusiv til PlayStation, dog med undtagelse af det succesfulde Persona 4 Golden, som sidste år udkom til PC - og det er sikkert succesen fra PC-versionen af Persona 4 Golden, at Atlus har åbnet øjnene overfor muligheden for Persona-franchisen på andre konsoller.

Den potentielle port til Xbox af Persona 5 er blevet afsløret af insiderne Jez Corden (af Windows Central) og Shpeshal Ed (af Xbox Era), som tidligere har stået bag nogle troværdige og korrekte leaks. Begge brugere var på Twitter, og i forhold til deres sædvanelige kryptiske beskeder, var de en del mere direkte denne gang, og Shpeshal Ed lagde op til at JRPG'en udkommer til Xbox Game Pass, ligesom Yakuza serien tidligere har gjort.

Det er ikke sat i sten endnu, så det er ikke sikkert, og vi ved heller ikke om det er den originale version eller Royal-udgaven som Xbox brugere potentielt får fingre i, men vi vil selvfølgelig holde jer opdateret omkring sagen i fremtiden.

Håber I på en Xbox port af den populære Persona-serie?

Persona 5
Persona 5

Relaterede teksterIndlæser mere indhold