Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sea of Thieves

Sea of Thieves har nu over 20 millioner spillere

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sea of Thieves blev for nylig hele tre år gammel. Og ulig mere traditionelle spiludgivelser er populariteten bare vokset og vokset siden den originale lancering, og antallet af spillere vokser støt, og i større tempo end tidligere.

Faktisk var 2020 det største år til dato for Sea of Thieves, og tilføjede på egen hånd 11 millioner spillere til folden. Og 2021 står til at blive lige så stort, for Rare har nu bekræftet via Twitter, at de nu har ramt 20 millioner spillere.

"Three years of adventure. 20 million players. So much grog. Thank you, pirates, here's to you."

Det er dog som sådan ikke salg, da spillet er fast inventar på Game Pass, men spillet indeholder dog mikrotransaktioner, så mon ikke det er en god forretning?

Sea of Thieves

Relaterede tekster

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Microsofts seneste flagskib skorter ikke på charmen, men der er lig i lasten. Laursen er gået planken ud og står klar med en vurdering.

0
Sea of Thieves sejler til tops på Steam

Sea of Thieves sejler til tops på Steam

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Rares Sea of Thieves har for alvor fået vind i sejlene, efter at den dygtige kaptajn Jack Sparrow har sluttet sig til besætningen takket være udvidelsen A Pirates Life....Indlæser mere indhold