Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Xcom: Chimera Squad

XCOM: Chimera Squad på vej til PS4, Xbox One og Switch

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Den populære strategiske XCOM-franchise's PC titel XCOM: Chimera er potentielt på vej til konsollerne i den nærmeste fremtid. Selvom Chimera Squad afveg fra nogle af de traditionelle XCOM konventioner, så er det alligevel et solidt og stærkt strategi-spil, og længe har fans ønsket titlen til konsollerne. Indtil videre havde konsollerne ikke fået noget nyt om spillet - på trods af franchisens ellers store popularitet på platformene - men det har ændret sig nu.

XCOM: Chimera Squad har nemlig fået en aldersbedømmelse til PS4, Xbox One og Nintendo Switch af Pan European Game Information (PEGI), og det er ofte et tegn på, at spillet ankommer til platformene i den nærmeste fremtid. Udviklerne Firaxis har dog stadig ikke udgivet nogen officiel information, men mon ikke den kommer snart?

Indtil videre har XCOM: Chimera Squad været tilgængelig eksklusivt på PC i snart et år, men vi håber på at andre platforme snart får mere information og muligheden for at prøve den seneste installation i XCOM's populære strategi-franchise.

Xcom: Chimera Squad

Relaterede tekster

3
Xcom: Chimera SquadScore

Xcom: Chimera Squad

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Fischer

Firaxis vender, på overraskende vis, tilbage med et nyt Xcom-spil ud af det blå. Men bare rolig, de ved stadig lige præcis hvordan sådan et spil skal skæres.Indlæser mere indhold