Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Borderlands 3

Borderlands 3 Director's Cut er ude nu og ny trailer viser alt det inkluderede indhold

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Gearbox Software er kendt for at udgive virkelig meget DLC til sin Borderlands-franchise, og det er ikke en undtagelse med Borderlands 3. Denne gang kommer det nye DLC i en pakke og sideløbende med en samling af alt DLC'en indtil videre i Borderlands 3 Director's Cut. Director's Cut tilføjer masser af nyt materiale og loot, samt nye mekanikker som det første af tre Vault kort. I kan tjekke Director's Cut ud nedenunder nyheden, og blive klogere på hvad præcis I kan forvente af den nye Borderlands samling.

Den nye DLC fokuserer på Ava og hendes nye podcast, hvor hun undersøger forskellige mord-mysterier, som muligvis er tilknyttet overnaturlige elementer. Spillere kommer selvfølgelig til at møde nye monstre, udforske nye områder og efterførste mordsager for at finde ud af hvad præcis der er foregået. Den nye DLC tilføjer blandt andet også en ny raidboss, Hemovorous the Invincible, som spillere kan se frem til.

Det første nye Vault Kort tilføjer over 100 nye udfordringer og nye daglige og ugentlige udfordringer. Der er masser af nyt i Borderlands 3 verdenen og det er et godt tidspunkt at springe tilbage i den kaotiske verden med Borderlands 3 Director's Cut, som er ude lige nu til Xbox Series X/S, Xbox One, PS5, PS4, PC og Google Stadia, med en Nintendo Switch version, som muligvis også er på vej.

HQ
Borderlands 3

Relaterede tekster

Borderlands 3Score

Borderlands 3

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Ventetiden har været lang, og Claus har som inkarneret Borderlands-fan næsten ikke kunne vente. Lever det så op til forventningerne?Indlæser mere indhold