Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Cris Tales

Modus Games' kommende Cris Tales har fået udgivelsesdato

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det kommende tidsrejsende RPG spil Cris Tales har nu fået en udgivelsesdato og en tilhørende trailer. Modus Games står bag udgivelsen, mens SYCK og Dreams Uncorporated har udviklet titlen. Traileren afslører at Cris Tales allerede udkommer d. 20 juli.

Du spiller som Crisbell, og får evnerne fra en tids-troldmand til at se ind i fortiden, nutiden og fremtiden på samme tid, og du skal samle et hold for at redde verdenen for den onde Empress. Du kommer under vejs til at bevæge dig igennem tid til forskellige tidsperioder, og lave forskellige beslutninger som kommer til at påvirke historien. Desuden er Crisbells evner brugbare i kamp, og du kan eksempelvis bruge dem til at gøre dine fjender yngre og nemmere at slå i kamp.

Det er en smuk 2D tegnet æstetik, og du kan tjekke den ud i traileren herunder. Cris Tales udkommer til Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, Stadia, PC og Nintendo Switch. Der er lige nu allerede en gratis demo ude, som du kan give dig i kast med for at få en føling for spillet.

HQ
Cris Tales

Relaterede tekster

0
Cris TalesScore

Cris Tales

ANMELDELSE. Skrevet af Ben Lyons

Det tidsrejsende kærlighedsbrev til JRPG-genren fra Dreams Uncorporated imponerer med sin smukke grafik.Indlæser mere indhold