Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
The Last of Us

The Last of Us-serien har castet Gabriel Luna som Tommy

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nogle måneder siden fik endelig de første casting-nyheder fra HBO-seriefortolkningen af The Last of Us, som ankommer via Chernobyl-skaberen Craig Mazin. Vi ved at Pedro Pascal skal spille Joel, og at Bella Ramsey skal spille Ellie, men nu ved vi også hvem der skal spille Tommy.

Det er blevet afsløret igennem Geoff Keighley på Twitter, at Gabriel Luna skal spille Tommy. Han er fra Austin, Texas, og har en række store film bag sig, deriblandt Terminator: Dark Fate, Agents of S.H.I.E.L.D og Bernie.

Vi ved stadig endnu ikke hvem der skal spille Tess, Bill og de resterende karakterer der er med i spillet. Dog har skaberne bag også sagt, at selvom serien fortæller den samme centrale historie, så kan der forekomme afvigelser.

The Last of Us

Relaterede tekster

The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Click...click...click. Lyden af de muterede clickers er nøjagtig så ubehagelig, som den var for mig i sommeren 2013. Jeg har halvklamme håndflader, og det er ikke...Indlæser mere indhold