Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Fortnite

Sony kræver betaling fra Epic Games for crossplay i Fortnite

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I lang, lang tid var Sony faktisk slet ikke interesserede i crossplay, og skabte i stedet ret høje vægge omkring deres platform. De ændrede, som vi alle ved, holdning, men det har ikke bare krævet et fornyet perspektiv, men også penge.

Som IGN skriver, så kører retsagen imellem Apple og Epic Games lige nu, der handler om Apples relativt rigide 30% andel af alle salg på platformen. Herigennem er der kommet en masse nyheder ud om branchens indre, og det er blandet andet blevet afsløret, at Epic Games var direkte nødt til at betale Sony for at gå med til crossplay i Fortnite.

Tim Sweeney blev spurgt om blandt andet dette mens han var i vidneskranken i går, og her sagde han følgende:

"Sony has a policy that requires if the ratio of payments across platforms for a given PS user gets out of sync with the playtime, then we have to pay them a commission on other platform revenue. So if someone were primarily playing on PS but paying on iPhone, they'd [inaudible] compensation to Sony."

Denne aftale er stadig aktiv i dag, og det vides ikke om det også gælder for andre udviklere, som tilbyder crossplay på PlayStation.

Fortnite

Relaterede tekster

FortniteScore

Fortnite

ANMELDELSE. Skrevet af Sebastian R. Sørensen

98% af jordens befolkning er forsvundet her henover sommeren, og du kan læse med i det følgende, og lære hvordan vores hånd-tamme forsker Sebastian har grebet den situation an i spillet Fortnite.Indlæser mere indhold