Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Resident Evil Village

Resident Evil Village slår seriens rekord med over 100.000 samtidige spillere på Steam

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Resident Evil-serien lignede for alvor en zombie tilbage i 2012, da Resident Evil 6 hverken formåede at imponere action- eller horrorfans. Men i løbet af de seneste par år, har Capcom vendt skuden, for det hæderkronede franchise.

Med det nyeste kapitel Resident Evil Village har serien nået nye højder; i hvert fald når det kommer til antal af samtidige spillere på Steam. Det skriver IGN, der har set på data fra Steamdb.info.

Her fremgår det, at Resident Evil Village i dagene umiddelbart efter lanceringen nåede op på hele 106.631 samtidige spillere. Det overgår langt det seneste hovedspil Resident Evil 7: Biohazard, der toppede med lidt over 20.000 spillere, men dog lagde grobund for en genfødsel af serien sammen med remakes af Resident Evil 2 og 3. Disse spil nåede begge over 50.000 samtidige spillere. Den hidtidige rekord for serien var Resident Evil 2's 74.227 samtidige spillere.

Selvom vores chefredaktør, Magnus, ikke ligefrem fandt spillet skræmmende godt, så har Resident Evil Village i øjeblikket en metascore på 85, og virker altså til at være endnu en succes for Capcom.

Har du været med til at bidrage til den flotte total?

Resident Evil Village

Relaterede teksterIndlæser mere indhold