Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Dragon Quest får snart 35-års jubilæum live stream

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Dragon Quest-serien har lavet et mindre comeback i Vesten de seneste par år med Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, der som det første nummererede spil i serien blev tilgængeligt på Xbox og PC, ligesom det også udkom til PlayStation 4 og Nintendo Switch.

Blev du fanget af det populære spil eller en af seriens mange andre titler til blandt andet PlayStation, Nintendo DS og NES, så er der snart godt nyt, for Square Enix har annonceret en live-stream i forbindelse med seriens 35 års-jubilæum - ja, det allerførste Dragon Quest udkom helt tilbage i 1986 og er bredt anerkendt som spillet, der skabte grundformularen for JRPG-genren.

Jubilæums-streamen vil finde sted d. 27. maj, og du kan godt følge med uden at mestre japansk, da der vil være en live oversættelse. Til gengæld skal du være noget morgenfrisk, da festlighederne begynder kl. 5 dansk tid.

Det bliver spændende at se, hvad udviklerne har på programmet. Dragon Quest 12 har været i produktion siden 2019, så måske vi får en afsløring eller blot en teaser for spillet?

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Relaterede teksterIndlæser mere indhold