Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Metro Exodus

Metro Exodus på PC har nu fuld DualSense support

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony har satset massivt på promovering af deres DualSense controller, der giver PS5-spillere haptisk feedback og adaptive skulderknapper, men indtil nu har PC-spillere ikke kunne nyde godt af funktionerne, selvom mange computerspil understøtter controlleren.

Det har dog ændret sig med den seneste hotfix til Metro Exodus: Complete Edition. Resetera-brugeren dex3108 har spottet, at spillet nu understøtter de ekstra funktioner, og har illustreret det med en video.

Metro Exodus er dermed det første PC-spil, der understøtter funktionerne, og man må håbe, at flere udviklere fremover følger 4A Games' eksempel.

Hvor det i øjeblikket er næsten umuligt at opstøve en PlayStation 5, så er det en anden sag med dens controllere. Sony annoncerede for nyligt 2 nye farvevarianter, der bliver tilgængelige i næste måned og supplerer, så controlleren, udover hvid, fremover også fås i rød og sort.

Metro Exodus

Relaterede tekster

Metro ExodusScore

Metro Exodus

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Platformskift og eksklusivitetsaftaler holder bestemt ikke Metro Exodus tilbage: 4A Games imponerer igen med dommedagsmelankoli og russisk verdenssjæl i særklasse.Indlæser mere indhold