Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Dragon Quest XI har solgt mere end 6,5 millioner eksemplarer

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Square Enix annoncerede natten til fredag det næste kapitel i den traditionsrige Dragon Quest-serie, Dragon Quest XII: The Flames of Fate.

Serien har altid været voldsomt populær i hjemlandet Japan, mens det har knebet lidt mere i Vesten - særligt i sammenligning med Final Fantasy-serien. Derfor må det være yderst opmuntrende for udvikleren, at Dragon Quest XI nu har solgt 6,5 millioner eksemplarer på verdensplan. Tallene fremgår i en pressemeddelelse fra Square Enix.

Gematsu har dog tidligere anslået, at det japanske marked stadig udgør langt størstedelen af seriens salg (op til 75% i 2018) blandt andet takket være en populær 3DS-version, der desværre aldrig udkom i Vesten.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age er på vores breddegrader tilgængeligt til PS, Nintendo Switch, PS4 og Xbox One.

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age

Relaterede teksterIndlæser mere indhold